logo

قالب های رایگان وردپرس

قالب های رایگان وردپرس باعث میشود که زمانی که می‌خواهید وب‌سایتی بسازید که موضوعات مختلف زیادی را پوشش دهد،یک قالب وردپرس چند منظوره بهترین گزینه برای شما خواهد بود. تم‌های چند منظوره طیف وسیعی از ویژگی‌ها و گزینه‌های طراحی را ارائه می‌دهند که می‌توان آن‌ها را متناسب با موقعیت‌های مختلف سفارشی کرد.

قالب های رایگان وردپرس

مدت زمان خواندن:

8 دقیقه

دسته بندی مقاله:

وردپرس

نوع مقاله:

عمومی

قالب های رایگان وردپرس

در این مقاله میخوانید:

قالب های رایگان وردپرس باعث میشود که زمانی که می‌خواهید وب‌سایتی بسازید که موضوعات مختلف زیادی را پوشش دهد،یک قالب رایگان وردپرس چند منظوره بهترین گزینه برای شما خواهد بود. تم‌های چند منظوره طیف وسیعی از ویژگی‌ها و گزینه‌های طراحی را ارائه می‌دهند که می‌توان آن‌ها را متناسب با موقعیت‌های مختلف سفارشی کرد.

موضوع جالب تر این است که این تم ها معمولا به دو مدل طراحی میشود: آنها یا کاملاً عمومی هستند و می توانند برای یک صنعت خاص سفارشی شوند یا با تعداد زیادی طرح بندی ارائه می شوند که هر کدام برای صنعت متفاوتی قابل استفاده هستند.

شاید شما هم با تم های چند منظوره وردپرس مواجه شوید که شامل ده ها نسخه نمایشی است که هر کدام برای جایگاه متفاوتی هستند که می توانید با یک کلیک آن ها را وارد کنید. این باعث میشود که روند راه اندازی وبسایت شما زودتر بشود.بسیاری از بهترین تم های چند منظوره وردپرس،با قیمت های مختلف و شاید گرانی باشند،اما می توانید انتخاب های مناسبی را نیز به صورت رایگان دریافت کنید.

در این مقاله ما برخی از قالب های رایگان وردپرس را بررسی خواهیم کرد که واقعاً از هر نظر خوب هستند.

قالب های رایگان وردپرس

1.Sydney

اولین قالب سیدنی است. این قالب واقعاً یک تم چند منظوره است که یک انتخاب ایده آل برای مشاغل بزرگ و کوچک است.

شما دسترسی کاملی از گزینه های سفارشی سازی برای انتخاب دارید. سیدنی با فونت های گوگل عرضه می شود و امکان کنترل کامل بر روی طرح و رنگ هایی که در سایت خود استفاده می کنید را فراهم می کند.

از ویژگی های خوب سیدنی میتوان به این موضوع اشاره کرد که با صفحه ساز المنتور سازگاری کاملی دارد.

2.Astra

آسترا یکی دیگر از قالب های رایگان وردپرس میباشد که برای اکثر انواع سایت ها میتوانید از این قالب استفاده کنید. این تم فوق العاده قدرتمند است و با تعداد زیادی دمو وب سایت از پیش ساخته شده طراحی شده است که می توانید از بین آنها طرح مورد علاقه خود را انتخاب کنید بنابراین می توانید یک سایت جدید را در کسری از زمان با یک تم استاندارد راه اندازی کنید.

از ویژگی های این قالب میتوان به سازگاری کامل با اکثر صفحه ساز های وردپرس اشاره کرد؛اگر شما برای سایتی که از این قالب میخواهید استفاده کنید سرعت برایتان مهم است پیشنهاد ما این قالب است زیرا این تم طراحی سبکی دارد و در سرعت سایت شما نیز بسیار کمک میکند.

3.Kadence

Kadence یک تم چند منظوره است که عملکرد سریع و ویژگی های سفارشی سازی چشمگیر را ارائه می دهد.

تم مدرن و شیک می تواند برای طیف گسترده ای از افراد و مشاغل، از وبلاگ نویسان گرفته تا صاحبان فروشگاه های تجارت الکترونیک مفید باشد. این افزونه با برخی از بهترین افزونه های جهان ادغام می شود تا ساخت و سفارشی کردن سایت شما را آسان کند. این شامل سازندگان صفحه مانند Elementor و Beaver Builder و همچنین ابزارهای LMS مانند Tutor LMS و LearnDash می‌شود.

Kadence ظاهری تمیز و حرفه ای و کتابخانه ای از دموها را برای کمک به شما برای شروع سریع ارائه می دهد. علاوه بر قالب‌های آماده، موضوع سبک و انعطاف‌پذیر است و تضمین می‌کند که عملکرد مشکلی ندارد.

اگر به دنبال یک موضوع ساده و کاربر پسند برای ساخت یک سایت هستید، Kadence ارزش بررسی را دارد. همچنین یک نسخه پریمیوم وجود دارد که شامل ویژگی‌های پیشرفته مانند افزودنی‌های هدر است.

قالب های رایگان وردپرس

4.GeneratePress

GeneratePress دارای ویژگی های غنی است و با Beaver Builder و Elementor کار می کند، بنابراین سفارشی سازی کردن سایت برایتان مشکل ساز نخواهد شد.این قالب داری ساختار ساده ای است که سرعت بالایی دارد و این موضوع برای تجربه کاربر و قرار دادن نتایج موتور جستجو بسیار مهم است. این قالب بسیار سبک است و فضای کمی را در سرور شما اشغال می کند. کد ساده و بهینه است، بنابراین هنگام نصب هیچ مشکلی وجود ندارد.

GeneratePress همچنین با HTML معتبر و داده های ساختاری schema.org برای SEO بهینه شده است. این امر یافتن سایت شما را از طریق موتورهای جستجو آسان تر می کند.این قالب از استانداردهای WCAG 2.0 پیروی می کند و برای کسانی که از صفحه خوان استفاده می کنند قابل دسترسی است.

تا آنجایی که سفارشی‌سازی پیش می‌رود، می‌توانید طرح‌بندی، تغییر رنگ‌ها و تایپوگرافی و بسیاری عوامل دیگر را از طریق سفارشی‌ساز وردپرس یا از طریق یک صفحه‌ساز تنظیم کنید. این به شما بستگی دارد که چگونه این تم را سفارشی کنید.

5.Everse

اگر این اولین بار است که شما وب سایت ایجاد می کنید، استفاده از قالب چند منظوره مانند Evers می تواند برایتان خوب باشد.

استفاده از این تم خوب ساده است و با یک نسخه آزمایشی ساده وارد می شود که به شما امکان می دهد تنها با چند کلیک شروع به ساخت سایت خود کنید.

Everse هم مانند قالب های دیگری که معرفی کردیم به صفحه ساز المنتور سازگار است و به شما این امکان را داده است که بدون نوشتن حتی کد شروع به طراحی سایت خود کنید.

این تم دارای 20 دمو از پیش طراحی شده است که از نظر ما این قالب بسیار خوب است!

اگر یک سایت تجارت الکترونیکی دارید، Evers ممکن است برایتان مفید باشد. این قالب یک افزونه WooCommerce را به شما ارائه می دهد که به شما امکان کنترل صفحات محصول را می دهد.

6.Neve

Neve یکی دیگر از تم های چند منظوره وردپرس است که باید آن را امتحان کنید. این ابتدا برای موبایل طراحی شده و با AMP و اکثر صفحه سازهای برتر موجود در حال حاضر سازگار است. این موضوع با حذف برخی از موانع ایجاد سایت و افزودن ویژگی هایی که معمولاً برای مبتدیان قابل دسترسی نیستند، روند ساخت وب سایت را ساده می کند.

خود تم سبک و سریع است؛ امتیاز فوق العاده ای در PageSpeed ​​Insights دارد و در کمتر از یک ثانیه بارگیری می شود.

همچنین به تعداد زیادی گزینه سفارشی‌سازی دسترسی خواهید داشت. می‌توانید هدر و پاورقی را تغییر دهید، طرح‌بندی و عرض هر صفحه را کنترل کنید،Neve برای ارائه نمونه کار به خوبی کار می کند، اما می تواند برای هر نوع سایت تجاری استفاده شود و طیف گسترده ای از ویژگی ها و ابزارها را ارائه می دهد که راه اندازی یک سایت جدید را به یک فوریت تبدیل می کند.

قالب های رایگان وردپرس را چگونه دانلود کنم؟

خب دوستان ما در اینجا به شما 6 تا از بهترین قالب های رایگان وردپرس را معرفی کردیم شما برای دانلود کردن این قالب ها میتوانید وارد صفحه تم های وردپرس شوید و قالب مورد نظر خود را پیدا کرده و دانلود کنید.

نصب قالب در وردپرس

بعد از این که قالب خود را دانلود کردید وارد صفحه مدیریت سایت یا همان پیشخوان شوید در سمت راست در پنل مدیریت وارد قسمت نمایش > پوسته‌ها شوید در این قسمت میتوانید قالب وردپرس خود را مدیریت کنید.

بعد از ورود به این صفحه سه قالب پیش‌فرض وردپرس را مشاهده خواهید کرد. برای اضافه کردن قالب جدید باید بر روی دکمه افزودن پوسته تازه کلیک کنید.

بعد از آن فایل zip قالب که دانلود کردید را پیدا کنید و سپس روی بارگزاری پوسته در قسمت بالای صفحه کلیک کنید با این کار میتوانید فایل خود را بارگزاری کنید و به طور خودکار شروع به نصب میشود.

اگر فایل به درستی نصب شده باشد همچین صفحه را میبینید:

بر روی فعال کردن کلیک کنید تا تغیرات در سایت شما اعمال شود.

امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

مطالب دیگر را از دست ندهید:

افزودن ایموجی در وردپرس

افزودن ایموجی در وردپرس(2 روش رایگان و پولی)

مزایای داشتن سایت شخصی

مزایای داشتن سایت شخصی(6 دلیل که باید بدانید)

بهترین سایت های وردپرس

معرفی 21 سایت وردپرس: بهترین سایت های وردپرس کدام هستند؟

مزایای سایت داشتن

مزایای سایت داشتن

بهترین صفحه سازهای وردپرس

وردپرس چیست

وردپرس چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo

آژانس دیجیتال مارکتینگ لینک وبو

برای تماس یا مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید

تماس فوری:

09331623576

logo