اصطلاحات سئو؛در مقاله چرا باید به سئو اهمیت بدهیم و سئو چیست به طور مفصل درباره سئو توضیحات کامل دادیم و شما میتوانید با مراجعه به این مطالب به صورت کامل با سئو سایت و روش های بهینه سازی آن آشنا شوید. اما امروز در این مقاله قصد داریم به شما 14 تا از اصطلاحات سئو و 3 تکنیک سئو سایت را به شما آموزش دهیم؛ پس در این مقاله با تیم لینک وبو همراه باشید.
اصطلاحات سئو چیست؟
اگر شما دوس دارید در این حوزه فعالیت کنید و یا اگر سایتی دارید و میخواهید از کارمند خود گزارشی دریافت کنید باید برخی از اصطلاحات مربوط به این حوزه را بدانید با ما همراه باشید…
دامین آتوریتی
آتوریتی یعنی اعتبار! با افزایش تعداد سایت ها، گوگل تصمیم گرفته است به دامنه هایی که اعتبار و ارزش بیشتری دارند ارزش بیشتری قائل شود و برای اینکه صفحه ای را به رتبه های برتر نتایج برساند، یکی از معیارهای سنجش اعتبار یا اعتبار است. اعتبار این صفحه اعتبار صفحه و دامنه درست مانند دنیای واقعی زمانی به دست می آید که سایت شما و محتوای آن مفید، راحت، پرطرفدار و از اطلاعات صحیح تهیه شده باشد. در دنیای واقعی، اعتبار افراد متفاوت است و گوگل نیز این معیار را برای ارائه کیفیت بیشتر به مخاطبان خود ترتیب داده است.
پیج آتوریتی
Page Authority یا به اختصار PA که قدرت یک صفحه از دامنه کلی وب سایت شما را نشان می دهد. همانند دامنه آتوریتی، پیج آتوریتی عددی بین 1 تا 100 را به صفحه مورد نظر اختصاص می دهد که عموماً در صفحات اصلی سایت در مقایسه با سایر صفحات دارای اعتبار بیشتری است.
صفحه نتایج موتور جستجو
SERP همان صفحه ای است که یک موتور جستجو پس از ارسال درخواست جستجو توسط کاربر باز میگردد و به کاربر نمایش داده شود. علاوه بر نتایج جستجوی ارگانیک، صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) معمولاً شامل جستجوی پولی و تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) هستند.
متا تگ
متا تگ برای دادن اطلاعات مربوط به آخرین سند به روز شده استفاده میشود. این اطلاعات توسط مرورگرهای وب مختلف هنگام به روز رسانی صفحه وب استفاده میشود.
انکرتکست
انکرتکست یا برچسب پیوند یا متن پیوند، متن قابل مشاهده و قابل کلیک در یک لینک HTML است. اصطلاح لنگر در نسخههای قدیمیتر مشخصات HTML برای چیزی که در حال حاضر به عنوان عنصر a یا تگ <a>نامیده میشود، استفاده میشد.
Impression یا همان میزان دیده شدن لینک ها در صفحه نتایج گوگل
Impression به این معنی است که کاربر پیوندی به سایت شما را در جستجو، سایتهای دیگر یا اخبار دیده است.
(keyword) کلمه کلیدی
کلمات کلیدی ایدهها و موضوعاتی هستند که مشخص میکنند محتوای سایت شما در مورد چیست. از نظر SEO، کیورد کلمات و عباراتی هستند که جستجوگران در موتورهای جستجو وارد میکنند که به آنها پرس و جوهای جستجو نیز میگویند.
لینک داخلی
پیوند داخلی، یک پیوند بین دو صفحه در یک وب سایت است. آنها رتبه صفحه یا ارزش سئو را از طریق متن لنگر و محتوای اطراف به سایر صفحات منتقل میکنند. به زبان ساده، اگر پیوندهایی بین دو صفحه وب اضافه کنید، و آنها در یک دامنه یکسان هستند، آنها لینکهای داخلی هستند.
لینک خارجی
پیوند لینک های خارجی، هایپرلینکهایی هستند که به هر دامنه ای غیر از دامنه ای که پیوند در آن وجود دارد منبع اشاره میکنند. به زبان راحت تر اگر سایت دیگری به شما لینک دهد، این لینک، یک لینک خارجی به سایت شما در نظر گرفته میشود. به طور مشابه اگر به وب سایت دیگری پیوند لینک دهید، این نیز یک پیوند خارجی در نظر گرفته میشود.
نرخ کلیک (CTR)
نرخ کلیک (CTR) را میتوان برای سنجش عملکرد کلمات کلیدی و تبلیغات و لیستهای رایگان استفاده کرد. CTR تعداد کلیکهایی است که تبلیغ شما دریافت میکند تقسیم بر تعداد دفعاتی که تبلیغ شما نشان داده میشود. (clicks ÷ impressions = CTR)
خزیدن (Crawling)
در دنیای سئو، خزیدن به معنای پیگیری لینکها است. نمایه سازی (indexing) فرآیند افزودن صفحات وب در جستجوی گوگل است. در واقع خزیدن فرآیندی است که از طریق آن ایندکس شدن انجام میشود. گوگل در صفحات وب میخزد و صفحات را فهرست میکند.
ثبت صفحات سایت در گوگل (Index)
ایندکس نام دیگری برای پایگاه داده است که توسط یک موتور جستجو استفاده میشود. ایندکسها حاوی اطلاعات تمام سایتهایی هستند که گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری توانسته آن را ا پیدا کند. اگر سایتی در فهرست موتورهای جستجو نباشد، کاربران نمیتوانند آن را پیدا کنند.
بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)
بازاریابی موتورهای جستجو شکلی از بازاریابی اینترنتی است که شامل ارتقای وب سایتها از طریق افزایش دید آنها در صفحات نتایج موتورهای جستجو عمدتاً از طریق تبلیغات پولی است.
میانگین جایگاه کلمات کلیدی (Average Position)
میانگین جایگاه کلمات کلیدی، میانگین رتبه بندی URL های وب سایت شما برای پرس و جوها میباشد. به عنوان مثال، اگر URL سایت شما در موقعیت 3 برای یک پرس و جو و موقعیت 7 برای پرس و جوی دیگر ظاهر شود، میانگین موقعیت 5 ((3+7)/2) خواهد بود. (Clicks / Impressions * 100)
تکنیک های سئو
سئو کلاه سفید
سئو کلاه سفید مجموعه ای از تاکتیکهای تایید شده بهینه سازی موتور جستجو است که برای افزایش موقعیت سایت در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) طراحی شده است. نتایج موتورهای جستجو که در نتیجه روشهای تایید شده ظاهر میشوند، به جای پرداخت یا دور زدن قوانین موتورهای جستجو، نتایج جستجوی ارگانیک نامیده میشوند.
تکنیک هایی که در سئو کلاه سفید انجام میشوند عبارت اند از:
- استفاده از کلمات کلیدی دقیق
- بازنویسی متا تگ ها برای ارتباط بهتر
- تجزیه و تحلیل و تحقیق کلمات کلیدی
- ایجاد لینک از طریق تولید محتوای صوتی
- بک لینک دادن به سایت هایی که مرتبط و معروف هستند
سئو کلاه سیاه
سئوکلاه سیاه عملی است که برخلاف دستورالعملهای موتورهای جستجو برای دستکاری SERP صفحه نتایج موتور جستجو برای دستیابی به رتبهبندی بالاتر عمل میکند. بازاریابان که از روشهای سئو کلاه سیاه استفاده میکنند ممکن است جریمههای گوگل دریافت کنند، از موتورهای جستجو پاک شوند یا رتبه آنها به طور کامل کاهش یابد.
تکنیک هایی که در سئو کلا سیاه استفاده میشوند عبارت اند از:
- اتوماسیون محتوا
- صفحات درگاه
- متن یا پیوندهای پنهان
- کلیدواژه پر کردن
- گزارش سایر رقبا
- ریدایرکتهای پنهان
- پنهان کاری
- بک لینک PBN
سئو کلاه خاکستری
سئو کلاه خاکستری یک روش سئو است که ترکیبی از سئو کلاه سفید و کلاه سیاه است. سئوی کلاه خاکستری ریسک بیشتری نسبت به سئو کلاه سفید دارد. در سئو خاکستری از دستورالعملهای موتور جستجو برای افزایش رتبه صفحه در SERPها استفاده میکند. در واقع تکنیکهای سئو کلاه خاکستری، سیاه را به رنگ سفید در میآورند.
تکنیک های سئو خاکستری عبارت اند از:
- استفاده از دامنه های منقضی شده
- لینک های خرید یا تجارت
- ایجاد محتوای تکراری
- استفاده از شبکه های وبلاگ خصوصی (PBN)
- ساخت میکروسایت ها و بلاگ ها
- محتوای چرخشی
- خودکار کردن محتوا
- افزایش چگالی کلمات کلیدی با متن پنهان
اگر این مقاله برای شما مفید بود و آز ان لذت بردید میتوانید در بخش نظرات دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید و این مقاله را به دوستانتان هم معرفی کنید